Yrityksestä

Sisanna on vuonna 2014 perustettu maalausliike jossa tällä hetkellä työskentelee 3 maalaria. Sisannan yrittäjänä toimii iisalmelainen Sanna Hujanen.

Tarjoamme maalaus- ja pintaremonttipalveluita, jotta sinun ei tarvitse itse heiluttaa telaa tai sotkea sormea maaliin, jos maalaaminen ei maistu.

Voimme tapetoida makuuhuoneen Makkaralahdella tai maalata tuotantotilat tehtaalla. Toiminta-alueemme on Ylä-Savon alueella, mutta voimme tarvittaessa hurauttaa avuksesi vaikka Kuopioonkin. Rimpauta rohkeasti ja tuumataan toimintasuunnitelmaa.

Sisanna toteuttaa maalaukset ja tapetoinnit uudisrakennuksissa sekä remonttikohteissa. Toiminta-alueena Ylä-Savo (Iisalmi, Lapinlahti, Kiuruvesi, Vieremä, Sonkajärvi, Pielavesi, Keitele), Siilinjärvi, Nilsiä, Juankoski, Kuopio, Maaninka ja Rautavaara.

Vuoden kokemuksella

Työntekijää

Kohdetta plakkarissa

Haluan olla ihmisille avuksi ja tehdä isoja ja pieniä sisustustöitä monipuolisesti. Siitä ajatuksesta lähti Sisanna vuonna 2014. Alkuun työskentelin yksin, mutta vuonna 2018 sain avukseni Olgan. Alkuvuodesta 2020 tiimiimme liittyi Maria. Yhdessä haluamme auttaa kotisi kuntoon, olipa remonttisi iso taikka pieni.

Olen valmistunut sisustajaksi 2009 ja siitä asti tehnyt töitä rakennusliikkeen maalarina. Työkokemusta on kertynyt niin pienistä huoneistoremonteista, kuin suuriltakin työmailta. Lisäksi olen työskennellyt aikaisemmin mm. verhoomoliikkeessä sekä erilaisissa hotelli- ja ravintola-alan työpaikoissa asiakaspalvelutehtävissä.

Aikaisempi työkokemukseni on vahvistanut ajatusta, että haluan omassa yritystoiminnassani panostaa hyvään asiakaspalveluun. Siispä meillä ei jörötetä!

Sanna Hujanen

Ota yhteyttä

Täyttämällä kyseinen yhteydenottolomake

Tai soita: 040 519 6823