Yrityksestä

Sisanna Oy on vuonna 2014 toiminimenä aloittanut ja vuonna 2023 osakeyhtiöksi muuttunut maalausliike, jossa tällä hetkellä työskentelee 3 maalaria. Sisanna Oy:n yrittäjinä toimivat iisalmelainen Sanna Hujanen ja varpaisjärveläinen Olga Heikkinen.

Tarjoamme maalaus- ja pintaremonttipalveluita, jotta sinun ei tarvitse itse heiluttaa telaa tai sotkea sormea maaliin, jos maalaaminen ei maistu.

Voimme tapetoida makuuhuoneen Makkaralahdella tai maalata tuotantotilat tehtaalla. Toiminta-alueemme on Ylä-Savon alueella, mutta voimme tarvittaessa hurauttaa avuksesi vaikka Kuopioonkin. Rimpauta rohkeasti ja tuumataan toimintasuunnitelmaa.

Sisanna toteuttaa maalaukset ja tapetoinnit uudisrakennuksissa sekä remonttikohteissa. Toiminta-alueena Ylä-Savo (Iisalmi, Lapinlahti, Kiuruvesi, Vieremä, Sonkajärvi, Pielavesi, Keitele), Siilinjärvi, Nilsiä, Juankoski, Kuopio, Maaninka ja Rautavaara.

Vuoden kokemuksella

Työntekijää

Kohdetta plakkarissa

Haluan olla ihmisille avuksi ja tehdä isoja ja pieniä sisustustöitä monipuolisesti. Siitä ajatuksesta lähti Sisanna vuonna 2014. Alkuun työskentelin yksin, mutta vuonna 2018 sain avukseni Olgan. Alkuvuodesta 2020 alkaen tiimissämme on lisäksi työskennellyt useampiakin maalareita vaihtelevasti sesongin mukaan. Yhdessä haluamme auttaa kotisi kuntoon, olipa remonttisi iso taikka pieni.

Valmistuin sisustajaksi 2009 ja siitä asti tehnyt töitä rakennusliikkeen maalarina. Työkokemusta on kertynyt niin pienistä huoneistoremonteista, kuin suuriltakin työmailta. Lisäksi olen työskennellyt aikaisemmin mm. verhoomoliikkeessä sekä erilaisissa hotelli- ja ravintola-alan työpaikoissa asiakaspalvelutehtävissä. Yrittäjyydenkin aikana on tullut työn ohessa opiskeltua pari tutkintoa.

Olen saanut kunnian tulla valituksi Iisalmen Seudun Yrittäjänaiset ry:n Vuoden Yrittäjänaiseksi 2021 sekä Iisalmen Yrittäjät ry:n Vuoden Nuoreksi Yrittäjäksi 2022.

Aikaisempi työkokemukseni on vahvistanut ajatusta, että haluan omassa yritystoiminnassani panostaa hyvään asiakaspalveluun. Siispä meillä ei jörötetä!

Sanna Hujanen

Ota yhteyttä

Täyttämällä kyseinen yhteydenottolomake

Tai soita: 040 519 6823